Flexhor

Nieuw in Nederland: De Flexibele hor

De Flexhor wordt geproduceerd in Groningen

De flexhor is sterk, eenvoudig te plaatsen en nagenoeg onzichtbaar. De Flexhor wordt nu exclusief gefabriceerd in Nederland door Novatrade.

Wat maakt het speciaal? In tegenstelling tot traditionele raamhorren, past de Flexhor naadloos in het raamkozijn zonder gedoe met aanpassingen. U hoeft nooit meer met kleuren te knoeien, want de Flexhor is bijna onzichtbaar wanneer geïnstalleerd.Het past perfect in elke omgeving. Of u nu valbeveiligingsstangen of verticale zonwering heeft, de Flexhor past zich moeiteloos aan uw raam aan.
De flexhor is toepasbaar voor kunststof draai-kiep ramen, zonder uit stekende delen zoals, ventilatierooster of waterslagen.

Ook leent de flexhor zich vaak perfect voor naar buitendraaiende ramen. Vanwege de geringe afmeting van het frame is het combineren van deze hor met de reeds aanwezige raambekleding in veel gevallen een zeer elegante oplossing. En ”last but not least” is de Flexhor zeer gunstig geprijst.

Bestellen

Wij komen vrijblijvend langs om u van de juiste informatie en advies te voorzien. Bij de maatvoering van de inzet hor komt het op de millimeter aan. Wij nemen graag deze verantwoording op ons en komen derhalve gratis bij u inmeten. 

Neem direct contact op